fbpx

Szemöldök Tetoválás

Belefáradtál már abba, hogy állandóan a szemöldökformázással bajlódj?

Tartós, de természetes hatású alternatívát keresel?

Van számodra egy kiváló megoldásunk: a szemöldök tetoválás.

A szemöldök tetoválás manapság az egyik legnépszerűbb sminktetoválás. Többféle szemöldöktetováló technikát lehet alkalmazni, mely mindegyikét a természetesség jegyében készítjük a Vendég igényeinek és adottságainak megfelelően. A szemöldök tetoválás tartóssága 1 és 2,5 év között mozog az alkalmazott technikától függően.

A szemöldök tetoválás satír technikával történő készítése klasszikusnak számít. Az általunk készített satírozott szemöldök tetoválás helyreállítja a szemöldök eredeti szépségét, de soha nem kelt művi hatást, nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus egységet alkot azzal. A satírozott szemöldök tetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítjük el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozzuk ezt a formát.

 
 

A szálazásos módszerrel készült szemöldök tetoválás során finom, vékony szálakat tetoválunk a szemöldökszőrök közé. Ezzel a technikával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldök tetoválást lehet elérni. Emellett tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására. Főként azoknak javasoljuk, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos. Fontos megemlíteni, hogy a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás tartóssága rövidebb (1-1,5 év), mint a satírozott szemöldöké.

 

Ez a módszer a legtermészetesebb hatású, kézzel készült szemöldök tetoválás. Artistry technológiával készült szemöldök készítését kézi módszerrel, egy speciális toll eszközzel végezzük, amely nem azonos a hazánkban már alkalmazott más kézi módszerekkel. Ez a szemöldöktetoválási metódus attól annyira természetes, és különleges, hogy a kézzel készített tetovált szálak jóval vékonyabbak, mint a gépi módszerrel készültek esetében, és a szálak iránya 100%-ban követi a természetes szemöldökszálak hajlását. Azoknak javasoljuk, akik természetes, nagyon finom hatású szemöldököt szeretnének. Tartóssága azonban csupán 1 év, ezután felfrissítést igényel.

 

A Soft Powder vagy más néven Púderes szemöldök tetoválási technika az eddigi hagyományos satírozási technika természetesebb hatású változata. A természetes hatást a szemöldök eleje, és teteje felé történő lágyan felvilágosuló színhatás és a finom púderes színezés biztosítja. Készítésekor nem készítünk keretet, ezáltal nincs az a rajzolt, kissé merev hatás, mint a hagyományos satírozásnál. Azoknak javasoljuk, akik szeretnék szemöldökük színét hangsúlyozni, formáját tökéletessé és szimmetrikussá tenni, de a szálazott szemöldök tetoválásnál kissé hangsúlyosabb hatást szeretnének elérni. A Soft Powder tartóssága 1—1,5 év, ezután felfrissítést igényel.

 

A Hibrid szemöldöktetoválás a szálas technika és a Soft Powder technikák elegye. A szemöldök eleje természetes hatású szálakkal készül és folyamatosan alakul át púderes (Soft Powder) technikává. Ebben az esetben a szemöldök elején készülő szálazás készíthető géppel és Microblading módszerrel is. Ennek kiválasztása azon múlik, hogy a Vendég bőrtípusa milyen, és melyikkel érünk el szebb eredményt.

 

Kinek ajánljuk a szemöldök tetoválást?

Akinek hiányos vagy nem egyforma a szemöldöke.

Aki más szemöldökformát vagy színt szeretne.

Aki tartós megoldást keres a mindennapos szemöldökformázás helyett.

Aki erőteljesebb, hangsúlyosabb szemöldököt szeretne.

Néhány munkánk

Terület Árak Korrekciós árak * /2 hónapon belül/ Színfrissítés áraink**
Szemöldök technikák
Sima satir 60.000 Ft 15.000 Ft -20% kedvezmény
Microblading 65.000 Ft
Soft powder 65.000 Ft
Hybrid 70.000 Ft