Szemöldök technikák

A szemöldök formája, színe meghatározó az arc szempontjából. Egy szép szemöldök kiteljesíti viselője tekintetét.Sajnos azonban tökéletes szemöldökkel csak kevesen rendelkeznek, a sminktetoválás segítségével a hiányosságok tökéletesen korrigálhatók.

A szemöldöktetoválás tartóssága 1 – 2,5 év.

Szemöldök tetoválás technikák,
amiket alkalmazunk:

  • Satír
  • Gépi szálas
  • 3D szálas
  • Artistry /Microblanding/
  • Soft Powder /Púderes/
  • Hibrid technika
Satír technika
A szemöldöktetoválás satír technikával történő készítése klasszikusnak számít.

Sokan félnek ettől a módszertől, mondván, túl feltűnő lesz a szemöldöktetoválásuk és szigorúvá, karakteressé teszi vonásaikat, esetleg láttak már elrettentő munkákat másokon.

Az általunk készített satírozott szemöldöktetoválás helyreállítja a szemöldök eredeti szépségét, de soha nem kelt művi hatást, nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus egységet alkot azzal.

A satírozott szemöldöktetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítjük el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozzuk ezt a formát.

Gépi szálas technika

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás számos lehetőséget biztosít minden típusú szemöldök szépségének helyreállításához. A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás során finom, vékony szálakat tetoválunk a szemöldökszőrök közé.
Ezzel a technológiával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldöktetoválást lehet elérni, mint a satírozott szemöldöktetoválásnál amellett, hogy tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására.
A szálazásos módszerrel készülő szemöldöktetoválást azoknak javasoljuk, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos.

Nem javasoljuk viszont ezt a lehetőséget azoknak, akiknél a legfontosabb szempont a szemöldöktetoválás tartóssága, ugyanis a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás tartóssága rövidebb, mint a satírozott szemöldöké. Ennek oka, hogy a szálazással készült szemöldöktetoválás során a finom hatású szálak eléréséhez csak kevés pigmentet juttathatunk be egyszerre a bőrbe annak érdekében, hogy vékony, az eredeti szálakkal szinte megegyező vastagságú szálakat kapjunk.

A kevesebb bejuttatott pigment hamarabb kikopik a bőrből. Amennyiben növeljük a bejuttatott pigmentek mennyiségét növekszik ugyan a tartósság, de a szálak annál vastagabbá válnak, egyre inkább közelítve a satírozott hatáshoz. A szálazással készült szemöldöktetoválás tartóssága 1-1,5 év ezután szükséges felfrissíteni.

3D szálas technika
Jelenleg a 3D technikával készült szemöldök szálazás biztosítja a természetes szemöldök szálak jellegéhez, felépítéséhez leginkább hasonló hatást a géppel készült sminktetoválások közül.
Ennek eléréséhez az eredeti szemöldök szőrszálak növekedési iránya és hajlása szerint készítjük el a hiányzó szálak behúzását, ettől lesz a szemöldöktetoválás igazán egyedi jellegű.

A speciális fény-árnyék effektus kialakításához 2-3 féle színű pigmentet hasznunk, amely tökéletesen élethű, „3D” optikai illúziót eredményez.
A 3D technikával készült szemöldöktetoválást azoknak javasoljuk, akik szeretnék megőrizni szemöldökük természetes hatását, de igénylik annak forma, vastagság, és színbeli tökéletesítését.

A szálazásos módszerrel készülő szemöldöktetoválást azoknak javasoljuk, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos.
Nem javasoljuk viszont ezt a lehetőséget azoknak, akiknél a legfontosabb szempont a szemöldöktetoválás tartóssága, ugyanis a 3D szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás tartóssága rövidebb, mint a satírozott szemöldöké. Ennek oka, hogy a szálazással készült szemöldöktetoválás során a finom hatású szálak eléréséhez csak kevés pigmentet juttathatunk be egyszerre a bőrbe annak érdekében, hogy vékony, az eredeti szálakkal szinte megegyező vastagságú szálakat kapjunk.
A kevesebb bejuttatott pigment hamarabb kikopik a bőrből.
Amennyiben növeljük a bejuttatott pigmentek mennyiségét növekszik ugyan a tartósság, de a szálak annál vastagabbá válnak, egyre inkább közelítve a satírozott hatáshoz.
A 3D szálas szemöldöktetoválás élettartalma 1-1,5 év ezután felfrissítést igényel.

Artistry más néven Microblanding technika
Ez a módszer a legtermészetesebb hatású, kézzel készült szemöldök tetoválás.
Az Artistry, esetleg más néven Microblanding, Japán technikával készült szemöldöktetoválás a távol keletről került Európába, és bár hazánkban még újdonságnak számít, kivételesen természetes hatása végett népszerűsége folyamatosan növekszik.
Artistry technológiával készült szemöldök készítését kézi módszerrel, egy speciális toll eszközzel végezzük, amely nem azonos a hazánkban már alkalmazott más kézi módszerekkel.
Ez a szemöldök tetoválási metódus attól annyira természetes, és különleges, hogy a kézzel készített tetovált szálak jóval vékonyabbak, mint a gépi módszerrel készültek esetében, és a szálak iránya 100%-ban követi a természetes szemöldökszálak hajlását.

Az Artistry szemöldök tetoválási technikát azoknak javasoljuk, akik természetes, nagyon finom hatású szemöldököt szeretnének.
A szálazásos módszerrel készülő szemöldöktetoválást azoknak javasoljuk, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos.
Nem javasoljuk viszont ezt a lehetőséget azoknak, akiknél a legfontosabb szempont a szemöldöktetoválás tartóssága, ugyanis az Artistry módszerrel készült szemöldöktetoválás tartóssága rövidebb, mint a satírozott szemöldöké. Ennek oka, hogy az Artistry készült szemöldöktetoválás során a kevés pigmentet juttathatunk be egyszerre a bőrbe annak érdekében, hogy eredeti szálakkal szinte megegyező vastagságú szálakat kapjunk.
A kevesebb bejuttatott pigment hamarabb kikopik a bőrből.
A Microblading vagy japán szemöldök tartóssága 1 év, ezután felfrissítést igényel.

Soft Powder más néven Púderes technika
A Soft Powder vagy más néven Soft satír, Púderes szemöldök tetoválási technika az eddigi hagyományos satírozási technika természetesebb hatású változata.
A természetes hatást a szemöldök eleje, és teteje felé történő lágyan felvilágosuló színhatás és a finom púderes színezés biztosítja.

Készítésekor nem készítünk keretet, ezáltal nincs az a rajzolt, kissé merev hatás, mint a hagyományos satírozásnál.
Ezt a fajta szemöldök tetoválási technikát azoknak javasoljuk, akik szeretnék szemöldökük színét hangsúlyozni, formáját tökéletessé és szimmetrikussá tenni, de a szálazott szemöldök tetoválásnál kissé hangsúlyosabb hatást szeretnének a szemöldök látványában elérni, esetleg idegenkednek is a szálazás hatásától.
A Soft Powder tartóssága 1—1,5 év, ezután felfrissítést igényel.

Hibrid technika

A Hibrid szemöldök tetoválás a szálas technika és a soft powder technikák elegye.

A szemöldök eleje természetes hatású szálakkal készül és folyamatosan alakul át púderes (soft powder) technikává.

Ebben az esetben a szemöldök elején készülő szálazás készíthetők  géppel és microblanding módszerrel is. Ennek kiválasztása azon múlik, hogy vendégünk bőrtípusa milyen és melyikkel érünk el szebb eredményt.

Olyan változata is van, amikor a teljes szemöldöktetoválás szálazással készül, de a szálak mögött púderes technikával emelünk ki részeket.

Tekintsd meg árainkat!

Jelentkezz be hozzánk!

Telefon:

+36 70 431 82 10

E-mail:

info@whitebeauty.hu

Lépj velünk kapcsolatba!