Szemhéj technikák

A szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használjuk, de igény szerint a barna, zöld és kék árnyalatokkal is elkészítjük. Szemhéjkontúr tetoválás alkalmazható a szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig.

Szemhéj tetoválást kinek javasoljuk?
  • Azoknak, akik nem akarják magukat minden nap sminkelni
  • Allergiásak a sminkkészítményekre
  • Szeretik a kényelmet
  • Szeretik, ha reggel az ágyból felkelve is tökéletes a sminkjük
  • És mindazoknak, akik nem akarnak nap közben elmosódott sminkkel járni, hanem a nap 24 órájában ápoltnak szeretnének látszani.
Szemhéj tetoválás fajtái:
  • Szempillasűrítés
  • Felső kontúr /vékony, normál, extra vastag/
  • Füstős szemhéj
  • Alsó kontúr

A szem tetoválása minden esetben csukott, lefogott szemmel történik, ezért nem kell aggódni, ha remeg a szeme, esetleg nehezen tudja csukva tartani. A szem fokozott könnyezése sem jelent akadályt.

Szempillasűrítés
A szempillasűrítés, vagy pillatő tetoválás a felső szemhéj szempillái közötti terület beszínezését jelenti. Ez önmagában egy nagyon visszafogott, diszkrét megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék szemüket, tekintetüket kifejezőbbé tenni, szemük színét hangsúlyozni, és ritka, esetleg átlátszó szempillasorukat optikailag sűríteni.
Szempillasűrítés során a felső szemhéj szempillái közötti területet színezzük be általában fekete, esetleg barna színnel.

Szemhéj kontúr
/felső, alsó/

Felső szemhéjtetoválás készítésekor először a szempillasűrítést készítjük el, majd a szemformához tökéletes illő szemhéj vonalat igény szerint vékony, vastagabb, esetleg extra vastagságban egyaránt a szempillák fölé. A szempillasűrítés elkészítése minden szemtetoválási technika alapját képezi, ez biztosítja a szem kellő kiemelését és a szempillák optikai sűrűsítését.

A felső szemhéj tetoválásával tökéletesen javíthatók a szem esetleges formai eltérései is, mint a „szomorú szem”, a lelógó szemhéj, és az apró, kerek szemek egyaránt. Az alsó szemhéj tetoválását közvetlenül az alsó szempillák tövében készítjük el, vékonyabb és vastagabb formában egyaránt kivitelezhető.

Füstös szemhéj

A füstös, szemhéjpor hatású szemhéj tetoválás nagyon közkedvelt, trendi tetoválási forma.

Nincs éles kontúrvonal, olyan hatást kölcsönöz viselőjének, mintha a ceruzás vonalat elsatírozta volna. Ennek a technikának a segítségével készíthető finom, természetes árnyékolás, de akár extrémebb smink is.
A füstös szemhéj tetoválást választják a kis szeműek, idősebbek, mert nem ad éles vonalat, merev, szúrós tekintetet, de kihívóbb, vadítóbb sminkek elkészítéséhez is alkalmazható ez a technika.

 

Tekintsd meg árainkat!

Jelentkezz be hozzánk!

Telefon:

+36 70 431 82 10

E-mail:

info@whitebeauty.hu

Lépj velünk kapcsolatba!