fbpx

Szalon Szabályzat

Bejelentkezni a Budai üzletünkbe +36 70 431 82 10-es telefonszámon vagy Pesti üzletünkben a +36 30 283 51 11-es számon lehetséges, Hétfőtől-Péntekig 8-tól 20-ig.
Ha esetleg többszöri próbálkozás után sem vesszük fel a telefont, keress minket a Facebookon, vagy írj nekünk weboldalunkon keresztül.

Az üzlet Hétfőtől-Péntekig 8-tól 20-ig tart nyitva, illetve alkalmanként szombaton is. Az állami ünnepeken minden esetben zárva tartunk.

Minden esetben a kolléganőink a bejelentkezés alkalmával elkérik a teljes nevedet, telefonszámodat és, hogy milyen kezelésre, sminktetoválásra szeretnél hozzánk jönni.
Nem feltétlenül szükséges pontos arckezelés, sminktetoválás fajtát/technikát előre megbeszélni, mivel ebben szakembereink nagyon szívesen segítenek, de egy útmutatásnak nagyon örülünk (pl. tisztító kezelés, bőrállapot javító arckezelések, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás).

Amikor megérkezel hozzánk…
1. A váróban Kolléganőink köszöntenek (üzletben illóolajokat használunk a váróban: édesnarancs, citrus, virágos, télies)
2. Megkérdezik, miben segíthetnek és ellenőrzik az időpontot
3. GDPR előírásokra hivatkozva mindenki kap egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot, illetve a szolgáltatástól függően:
• Ha sminktetoválásra érkeztél hozzánk, akkor egy Sminktetováló beleegyező nyilatkozatot
• Arckezelésre egy Adatlapot
• Szőrtelenítés, Tetoválás eltávolítás, Savas hámlasztásnál egy beleegyező nyilatkozatot
Ezért megkérnénk, ha szemüveges vagy hozz magaddal szemüveget, hogy eltud olvasni a hasznos tudnivalókat.
4. Ezt követően találkozol a kolléganővel, aki elvégzi a kívánt szolgáltatást.
5. Arckezelések esetén egy konzultáció történik, ahol a kolléganő átolvassa az adatlapot, amiből már sok hasznos, fontos információt megtudunk, illetve megnézi a bőr állapotát, megkérdezi, hogy mire vágysz, miért jöttél el hozzánk, min szeretnél változtatni, mi zavar, mik a céljaid stb.
6. Ha megengeded, készítünk egy “Előtte”fotót, mely sokat segít nekünk, és te is jobban láthatod általa az elért eredményeket.
7. Munkafolyamat:
• Arckezelés a kezelési protokoll szerinti elvégzése
• Sminktetoválás esetén a beleegyező nyilatkozat után következik a formai tervezés ezt követően a színválasztás majd az érzéstelenítés és csak ezt követően a sminktetoválás
8. A kezelést követően elkészítjük az “Utána”fotót.
9. Arckezelés után átadunk egy szépségreceptet, hogy mi milyen letisztító, nappali krémet, éjszakai krémet, szemkrémet, speciális kezeléseket, illetve tisztító kezelést milyen időközönként javasolnánk. Sminktetoválás esetén egy elő és utóápoló kisokost kapsz.

Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra.
Ilyenkor kérünk, 2-3 nappal előre jelezd, hogy nem tudsz eljönni hozzánk. Egyéb esetben
kötbért számolunk fel, melynek összege 24 órán belül 50%, lemondás nélküli nem megjelenés vagy 10 percen túli késés esetén 100% a bejelentett szolgáltatásból számolva.
Amennyiben valaki kétszer egymás után nem tud eljönni, őt sajnos nem tudjuk többet elvállalni.

Aki szalonunkba bérlettel rendelkezik és az időpont lemondás 24 órán belüli vagy nem mondta le az időpontot annak 1 alkalom levonásra kerül a bérletből.

Szalonunkban kifejezetten figyelünk a higiéniára, ezért kérjük, ha betegnek érzed magad
(megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés tüneteit észlelet magadon) egyeztessünk
új időpontot! Ahogy mi is figyelünk arra, hogy te ne kaphass el semmit a szalonba, kérjük,
segíts nekünk abban, hogy te sem fertőzöl meg senkit!

Szalonunkba kisállatok nem hozhatóak be az üzlet higiéniája miatt.

Sminktetoválásra esetén minden esetben Foglalót kérünk, az időpontfoglalástól számítva 1 hétig lehetséges a befizetése (ha nem érkezik, meg akkor törlésre kerül a foglalás).A Foglaló összege:
1 területnél: 10.000 Ft
2 területnél: 20.000 Ft
3 területnél: 30.000 Ft
Foglaló befizethető személyesen illetve bankszámlára.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Foglalót elveszik, ha időpontot módosítasz, vagy lemondás történik.

Kezelések alatt kérünk, ne használd, telefonodat mivel szeretnénk, hogy a legnagyobb nyugalomban, odafigyelésben legyen részed.
Kérünk, hogy a kezelés előtt a rágógumit dobd ki a szemetesbe, mert ez zavarhatja a kezelést (sminktetoválás, arckezelés, szempillafestés, szempillaépítést, szempilla liftinget stb.).

Kuponjaink csak a Pesti üzletben beválthatók.
Bejelentkezés alkalmával minden esetben elkérjük a kuponkódot, ami nélkül sajnos nem áll módunkba időpontot biztosítani.
A kupont akkor tekintjük felhasználtnak, ha a megbeszélt időpontban nem jelensz meg vagy nem mondod le időben az időpontot (24 órával előbb).

Az üzletből távozás után reklamációt nem fogadunk el, így kérlek, ha bármi nem megfelelő, akkor ezt még a helyszínen jelezd!