fbpx

Válassz Sminktetoválásaink közül

Szemöldök Tetoválás

A szemöldök tetoválás manapság az egyik legnépszerűbb sminktetoválás. Többféle szemöldöktetováló technikát lehet alkalmazni, mely mindegyikét a természetesség jegyében készítjük a Vendég igényeinek és adottságainak megfelelően. A szemöldök tetoválás tartóssága 1 és 2,5 év között mozog az alkalmazott technikától függően.

A szemöldök tetoválás satír technikával történő készítése klasszikusnak számít. Az általunk készített satírozott szemöldök tetoválás helyreállítja a szemöldök eredeti szépségét, de soha nem kelt művi hatást, nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus egységet alkot azzal. A satírozott szemöldök tetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítjük el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozzuk ezt a formát.

 
 

A szálazásos módszerrel készült szemöldök tetoválás során finom, vékony szálakat tetoválunk a szemöldökszőrök közé. Ezzel a technikával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldök tetoválást lehet elérni. Emellett tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására. Főként azoknak javasoljuk, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos. Fontos megemlíteni, hogy a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás tartóssága rövidebb (1-1,5 év), mint a satírozott szemöldöké.

 

Ez a módszer a legtermészetesebb hatású, kézzel készült szemöldök tetoválás. Artistry technológiával készült szemöldök készítését kézi módszerrel, egy speciális toll eszközzel végezzük, amely nem azonos a hazánkban már alkalmazott más kézi módszerekkel. Ez a szemöldöktetoválási metódus attól annyira természetes, és különleges, hogy a kézzel készített tetovált szálak jóval vékonyabbak, mint a gépi módszerrel készültek esetében, és a szálak iránya 100%-ban követi a természetes szemöldökszálak hajlását. Azoknak javasoljuk, akik természetes, nagyon finom hatású szemöldököt szeretnének. Tartóssága azonban csupán 1 év, ezután felfrissítést igényel.

 

A Soft Powder vagy más néven Púderes szemöldök tetoválási technika az eddigi hagyományos satírozási technika természetesebb hatású változata. A természetes hatást a szemöldök eleje, és teteje felé történő lágyan felvilágosuló színhatás és a finom púderes színezés biztosítja. Készítésekor nem készítünk keretet, ezáltal nincs az a rajzolt, kissé merev hatás, mint a hagyományos satírozásnál. Azoknak javasoljuk, akik szeretnék szemöldökük színét hangsúlyozni, formáját tökéletessé és szimmetrikussá tenni, de a szálazott szemöldök tetoválásnál kissé hangsúlyosabb hatást szeretnének elérni. A Soft Powder tartóssága 1—1,5 év, ezután felfrissítést igényel.

 

A Hibrid szemöldöktetoválás a szálas technika és a Soft Powder technikák elegye. A szemöldök eleje természetes hatású szálakkal készül és folyamatosan alakul át púderes (Soft Powder) technikává. Ebben az esetben a szemöldök elején készülő szálazás készíthető géppel és Microblading módszerrel is. Ennek kiválasztása azon múlik, hogy a Vendég bőrtípusa milyen, és melyikkel érünk el szebb eredményt.

 

Szemhéj technikák

Szemhéj tetoválást kinek javasoljuk?
 • Azoknak, akik nem akarják magukat minden nap sminkelni
 • Allergiásak a sminkkészítményekre
 • Szeretik a kényelmet
 • Szeretik, ha reggel az ágyból felkelve is tökéletes a sminkjük
 • És mindazoknak, akik nem akarnak nap közben elmosódott sminkkel járni, hanem a nap 24 órájában ápoltnak szeretnének látszani.
Szemhéj tetoválás fajtái:
 • Szempillasűrítés
 • Felső kontúr /vékony, normál, extra vastag/
 • Füstős szemhéj
 • Alsó kontúr
 
A szem tetoválása minden esetben csukott, lefogott szemmel történik, ezért nem kell aggódni, ha remeg a szeme, esetleg nehezen tudja csukva tartani. A szem fokozott könnyezése sem jelent akadályt.

A szempillasűrítés, vagy pillatő tetoválás a felső szemhéj szempillái közötti terület beszínezését jelenti. Ez önmagában egy nagyon visszafogott, diszkrét megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék szemüket, tekintetüket kifejezőbbé tenni, szemük színét hangsúlyozni, és ritka, esetleg átlátszó szempillasorukat optikailag sűríteni.
Szempillasűrítés során a felső szemhéj szempillái közötti területet színezzük be általában fekete, esetleg barna színnel.

 
 

Felső szemhéjtetoválás készítésekor először a szempillasűrítést készítjük el, majd a szemformához tökéletes illő szemhéj vonalat igény szerint vékony, vastagabb, esetleg extra vastagságban egyaránt a szempillák fölé. A szempillasűrítés elkészítése minden szemtetoválási technika alapját képezi, ez biztosítja a szem kellő kiemelését és a szempillák optikai sűrűsítését.

A felső szemhéj tetoválásával tökéletesen javíthatók a szem esetleges formai eltérései is, mint a „szomorú szem”, a lelógó szemhéj, és az apró, kerek szemek egyaránt. Az alsó szemhéj tetoválását közvetlenül az alsó szempillák tövében készítjük el, vékonyabb és vastagabb formában egyaránt kivitelezhető.

A füstös, szemhéjpor hatású szemhéj tetoválás nagyon közkedvelt, trendi tetoválási forma.

Nincs éles kontúrvonal, olyan hatást kölcsönöz viselőjének, mintha a ceruzás vonalat elsatírozta volna. Ennek a technikának a segítségével készíthető finom, természetes árnyékolás, de akár extrémebb smink is.
A füstös szemhéj tetoválást választják a kis szeműek, idősebbek, mert nem ad éles vonalat, merev, szúrós tekintetet, de kihívóbb, vadítóbb sminkek elkészítéséhez is alkalmazható ez a technika.

 

Száj technikák

Kinek javasoljuk?

 • Keskeny, aszimmetrikus ajkak esetén, hogy harmonikus legyen az összhatás
 • Határozatlan, kicsit elmosódott ajak esetén, hogy határozottabb legyen a szájkontúr
 • Sportolóknak
 • Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a nap bármely szakaszában kifogástalanul kinézni
 • Idősebb hölgyeknek, mikor is az ínysorvadás következtében „beesnek” az ajkak

Szájtetoválás fajtái:

 • Szájkontúr és félsatír
 • Szájkontúr és teljes satír
 • 3D ajak

A fél satírozás az ajkakat teltebbé, élénkebbé teszi. Kiválóan alkalmas az ajkak nagyobbítására, dúsítására a természetes ajakszín élénkítésére.
Fél satírozás készítésekor előbb elkészítjük a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezzük az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény: határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.

Teljes satírozás az ajkak nagyobbítását és rúzshatást tudunk vele elérni.
Teljes ajaksatírozás során a száj kontúrvonalának elkészítését követően az ajkak teljes területét beszínezzük.
Ezzel a technikával határozott, de nem elkülönülő kontúrvonallal rendelkező, az ajkak egész területén
egyenletesen színezett szájtetoválás készíthető. A teljes satírozás szintén lehetőséget biztosít szolid és élénkebb színárnyalatok választására egyaránt.

Ennél az ajaktetoválás technikánál több színt alkalmazunk, színátmenetet képezzünk.
Vékony ajkak esetén nem kivitelezhető a technika a kis felület miatt, a teltebb ajkakat tudjuk dúsabbá és
gyönyörű sminktelt hatást tudunk elérni vele.
A száj külső részén sötétebb színt alkalmazunk és a száj belseje haladva egyre világosabb színeket
alkalmazunk.

 

FOGLALJ IDŐPONTOT