fbpx

Gépi arckezelések

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Az arckezelések során üzleteinkben megtalálható a manuális illetve gépi arckezelések is. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb arckezelést, amiben kozmetikusaink is nagyon szívesen segítenek.

Hogyan tudjuk kiválasztani a legideálisabb kezelést számotokra?

 • az első alkalommal mikor eljöttök, hozzánk egy adatlapot kell kitölteni, amivel nekünk rengeteg hasznos információt fogtok elárulni
 • ezt követően kozmetikusunk megnézi a bőrötöket
 • majd megkérdeznek milyen kezelést típusra vágysz van-e elképzelésed mit szeretnél

Legvégül minden esetben közös döntés születik, mert számunka nagyon fontos, hogy ki mire vágyik, mi esne neki jól a kezelés során.

Mivel a XXI.században azt látom és tapasztalom mindenhol, hogy rohamosan fejlődik a világ és a technológiák én már 10 évvel ezelőtt is a kozmetikát nem tudtam elképzelni elektrokozmetikai gépek nélkül ma már azt gondolom minden kezelésbe jó lenne beépíteni.

Imádom a gépeket és a gépi kezeléseket, egyszerűen olyan zseniális, eredmények érhetők el velük amiről álmodni sem merünk. Természetesen az is igaz, hogy ritka az a kezelés, ami egy alkalom után nagyon látványos tud lenni, mert legtöbb esetben kúrákban kell gondolkoznunk (5 alkalmas).

Azért nálunk megtalálhatók olyan kezelések, amik egy alkalom után is nagyon látványosak, ilyen például a Skeyndor Correktive kezelés és a Dermaporációs arckezelésünk.
Kis túlzás nélkül talán kijelenthetem, hogy szalonjaink egyedülálló gépparkkal rendelkeznek, nagyon kevés kozmetikai szalon van ahol ilyen széleskörű minőségi gépi kezelést végeznek.

White Beauty PEST arckezelő

Nálunk elérhető arckezelések során alkalmazott elektrokozmetikai technológiák:

 • Hidroabrázió, Hidrodermabrázió és Mikrodermabrázió amiket a bőr peelingezése során alkalmazunk attól függően milyen a bőrtípusa van vendégünknek.
 • Ultrahang, Iontofórézis, Hideg-meleg vasaló, ha mondhatjuk, az alap kozmetikai arckezelések nálunk ahol hatóanyagot viszünk be a bőrbe bőrtípusnak megfelelően.
 • Face-lifting kezelés során hatóanyagot viszünk a bőrbe, de egy időben elektromos áram segítségével feszesítjük, megemeljük a kezelt területet.
 • Tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) és a Dermaporációs kezelések során sejt szintre jutatjuk az orvosi minőségű, steril hatóanyagot a bőrproblémának megfelelően.
 • Rádiófrekvencia esetén hő segítségével stimuláljuk a kollagén rostokat, feszesítésre, arckontúr emelésre alkalmazzuk.
 • Plazma kezelés alkalmával ionizált gázzal dolgozunk, ami a negyedik halmazállapotnak felel meg. Tökéletes megoldás ráncokat, hegeket, striákat, aknékat, értágulatokat tudunk kezelni.
 • Mezopen kezelés során mikrotűk segítségével történik a bőrproblémának megfelelő hatóanyagot bőrbe jutatása
 • Carbon peeling a lézersugár és erre a célra speciálisan kifejlesztett carbon készítménnyel tudjuk elérni a pórusok összehúzódását, gyulladáscsökkentést és pigmentfolt halványodást.
 • Oxygen kezelés során két kezelőfejet érdemes kiemelni az egyiket a letisztítás követően alkalmazzuk (oxyjet) amely segítségével orvosi tisztaságú oxigént vagyunk képesek a bőrbe jutatni. A másik kezelőfejet (oxyspray) a befejező fázisban alkalmazzuk, mert segítségével a hatóanyagokat apró részecskékre porlasztjuk, és így még mélyebbre tud jutni a bőrbe.

Nálunk biztos megtalálod azt a kezelést, amit keresel és garantálni tudom, hogy mi minden megteszünk, hogy elégedett legyél szolgáltatásainkkal!

Ha szeretnél eljönni hozzánk, nincs más dolgot, mint bejelentkezni!

Ha hasznos információkat szeretnél megtudni vagy érdekelnek, a kozmetikával kapcsolatos bejegyzések kövess minket a Facebookon és Instagramon!
Varga-Rákosi Beáta

Oszd meg másokkal:

Facebook
Pinterest
Twitter
Email