fbpx

Egy csoda érkezik hozzánk!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Sokat lehet, nem ismeritek a történetemet, hiszen kevesetekkel találkozom, személyesen vagy éppen mikor bent vagyok, azt gondoljátok, új recepciós van, a pult mögött 🙂 Nincs is ezzel gond, hiszen a kezelések nagyon nagy részét már a kolléganőim végzik, én az az ember vagyok, aki a ti minőségi kezelésetekért felelős, hogy nálunk mindenből a legjobbat kapjátok!

Gyerekkori vágyam volt, hogy kozmetikus legyek, amitől senki nem tudott eltántorítani igaz nem is akart senki. Amikor kozmetikus lettem egy szalonban kezdtem alkalmazottként ahol később üzletvezető lettem. Ahol szembesültem azzal, hogy mennyire fontosnak kéne lennie a minőségnek ahhoz, hogy vendégkört tudjunk építeni és ne csak egy átjáró ház legyen az üzlet… Sajnos itt nem a minőségre törekedtek a tulajdonosok, hanem a sok bevételre!

Akkor eldöntöttem, ha én egyszer elindítok egy vállalkozást, akkor azt lesz a szemem előtt, hogy minél jobb minőséget adjak azoknak, akik engem megtisztelnek a bizalmukkal!

A vállalkozásom 2013-ban elindult a kisfiam születése után, de akkor még csak vágytam a prémium minőségű gépekre, de számomra elérhetetlenek voltak. Jó gépekkel dolgoztam, de közel sem a legjobbal. Örültem annak, ami volt, és azoknak az eredményeknek, amiket el tudtam érni…

A rengeteg tanfolyam, továbbképzés, szakmai napok és persze a szakmában eltöltött idő alatt tudtam, hogy a vállalkozásomból ne ki akarjak venni pénzt hanem, fektessek, be ez majd egyszer meg fog térülni.

Ma már elmondhatom, hogy a munkám gyümölcse beérett és olyan minőségű gépparkkal rendelkezünk mindkettő üzletemben, amire talán merhetem azt mondani, hogy Magyarországon is nagyon kevés szalon rendelkezik!

És bizony nincs vége….mert érkezik Pesti üzletünkbe
hozzánk egy csoda, egy bajnok, egy verhetetlen gép!
A világ egyik legnagyobb esztétikai gyártójának, az
EunSung Global vállalatnak a Dióda lézer szőrtelenítő gépe!


Szalonunk több éve foglalkozik eredményesen tartós szőrtelenítéssel, de már lassan 1,5 éve elkezdem gondolkodni, hogy még eredményesebb kezeléseket szeretnék adni a vendégeinknek és jelentem meg találtam a legyőzhetetlent! Számunkra ez egy óriási beruházás mivel ezt a készüléket többségében klinikák, orvosok vásárolják a készülék ára miatt, de azt a döntést hoztuk a férjemmel, ha fejlesztünk, akkor csak a legjobb jöhet szóba!

Mit fogtok tapasztalni, ha kipróbáljátok a készüléket?

  • eredményesebb, hatékonyabb kezelés
  • gyorsabb kezelések
  • biztonságosabb kezelések
  • kevesebb alkalom szükséges, mint a jól megszokott IPL készülékből
  • így összességében számotokra még kedvezőbb lesz a kezelési ár
  • kicsivel kellemetlenebb érzés, mint az IPL készülék volt

Október közepétől várunk mindenkit szeretettel a lézeres szőrtelenítésre Pesti üzletünkbe és érdemes figyelni Facebook oldalunkat (White Beauty Pest) mert egy szuper bérlet elővásárlással kedveskedünk nektek!

Varga-Rákosi Beáta

Oszd meg másokkal:

Facebook
Pinterest
Twitter
Email