fbpx

Adrienne Feller kezelések

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

A megfelelő kozmetikumok használata a bőrápolásban legalább olyan fontos, mint a testnek a rendszeres testmozgás, vagy a megfelelő és egészséges táplálkozás. Következő cikkünkben bemutatjuk egyik kedvenc hazai márkánkat, az Adrienne Feller-t.

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos odafigyelni arra, hogy megfelelő hatóanyagtartalmú, és a bőr igényeinek megfelelő kozmetikumokat használjunk. Az Adrienne Feller kozmetikumok kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, ezáltal könnyedén jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A kozmetikumokban található illóolajok, növényi olajok és kivonatok nem csak a bőrünket táplálják, hanem jótékony hatással vannak a lelkünkre is. A különböző illóolajok bizonyítottan hatással vannak az érzelmekre, és a lelkiállapotra egyaránt.

 

Natúrkozmetikumokkal az egészséges bőrért

Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedülálló, luxus minőségű termékek, melyek nem csak természetes összetevőket, hanem hazai gazdaságból származó bio gyógynövényeket, olajokat, növényi kivonatokat és virág eszenciát is tartalmaznak. Ezek a kozmetikumok a bőrbe jutva fejtik ki hatásukat, ami által a bőr újra megtelik élettel és egészséggel.

A mi kedvenc Adrienne Feller kezeléseink

 

RelaxEnne – egy kezelés a nyugalom és a harmónia jegyében

Ha úgy érzed, hogy maga alá temet a stressz és a rohanó hétköznapok, akkor ezt a kezelést Neked ajánljuk. A bőröd visszanyeri természetes hidratáltsági szintjét, és újra hozzájut a szükséges tápanyagokhoz, ezzel párhuzamosan a lelked is megnyugszik. Miután megfelelően ellazultál, a szükséges borogatás és tisztítás után hidroabrázió segítségével távolítjuk el az arcbőr felszínéről az elhalt hámsejteket. A kezelést tonizálással folytatjuk, majd egy exkluzív, relaxáló masszázs segítségével lazítunk el.

HarmonEnne – megnyugvás az érzékeny bőr számára

Ha az arcbőröd érzékeny, az ezzel járó kellemetlen tünetek bizonyára sűrűbben jelentkeznek a hideg téli időszakban. A HarmonEnne kezelésünk igazi gyógyír az érzékeny bőrűeknek, elősegíti és támogatja a bőr helyes működését. A megfelelő tisztítást és hámlasztást követően egy nyugtató és regeneráló szérum gél segítségével egy rövid masszázst végzünk az arcon, majd a harmonizáló maszk segítségével újra megtöltjük a bőrt élettel. A kezelést egy nyugtató, harmonizáló masszázzsal tesszük még kellemesebbé és hatékonyabbá.

VitalEnne – igazi energia bomba a fáradt, fakó arcbőrnek

A bőrödnek egy kis energiára és feltöltésre van szüksége, akkor válaszd VitalEnne kezelésünket, melynek segítségével bőröd visszanyeri rugalmasságát és természetes ragyogását. A kezelés segít helyreállítani a bőr normál funkcióit, melynek hatására a sejtek regenerálódnak, és serkentik a kollagén termelődését. A tisztítást és hámlasztást követően masszás segítségével juttatjuk a regeneráló és vitalizáló hatóanyagokat a bőrbe, majd egy vitalizáló maszk, és egy újabb, vitalizáló masszás segítségével tesszük még teljesebbé a kezelés hatását.

Foglalj időpontot még ma egyedülálló kezeléseink egyikére, és gondoskodj megfelelően bőröd egészségéről.

 

Írta: Petrás Imola

Oszd meg másokkal:

Facebook
Pinterest
Twitter
Email