Termékcsaládok

HL cég története, filozófiája

A HL egy professzionális kozmetikai vállalat, amely az arckezelések és
testkezelések széles skáláját kínálja, minden bőrtípusokra és bőrproblémára.

A különféle termékcsaládokban megtalálható a professzionális szalonkezelésekhez használt termékek és az otthoni ápolásokhoz alkalmas készítmények egyaránt így teljes körű ápolást tudunk biztosítani.

A HL termékeket megtalálhatók: szépségszalonokban, orvos esztétikai
központokban, szállodákban, spa-ban.

Az anyacég 30 évvel ezelőtti megalakulása óta azt vallja, hogy a
professzionalizmusra és az állandó innovációra való törekvés elengedhetetlen.

Az évek során felhalmozott tapasztalat, a termékek fejlesztésében és gyártásban valamint a világszerte történő forgalmazásában tükrözi a HL termékeinek sokoldalúságát és hatékonyságát.

Az aprólékos gyártási folyamatok egy korszerű gyárban zajlanak Izraelben, a legjobb minőségű összetevőket alkalmazva, miközben megőrzik a környezettudatosságot.
A “Mindig aktív” szlogen alapvető megközelítését tükrözi: olyan készítmények gyártása, amelyek aktív összetevőkön alapulnak és biztosítják látható eredményeket és az innovatív, hatékony megoldásokat kínálnak, mindenki számára legyen szó bármilyen bőrtípusról vagy bőrproblémáról

ÉRTÉKEK AMIT VALLUNK:

• Szakmaiság és innováció
• Minőség és sokoldalú felhasználhatóság
• Látványos, azonnali eredmények
• Megbízhatóság

GYÁRTÁS, KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A HL legmodernebb gyártóüzeme az összes vállalati terméket a GMP gyártási normáknak megfelelően gyártja és az ISO 9001 minőségi szabványt alkalmazzák.

Az üzem termelési folyamatait folyamatosan ellenőrzik és felügyelik, a gyártási folyamat minden szakaszában minőségellenőrzést végeznek.
A HL kutatási és fejlesztési laboratóriumában tapasztalt kutatókat, vegyészeket és gyógyszerészeket alkalmaznak, aki meglévő formulák és az újakat folyamatos kutatják, fejlesztik.

Világszerte elismert márka 2021-ben elérkezett Magyarországra és a White Beauty kozmetikák lettek az első Referencia Szalonok!

Tekintsd meg árainkat!

Jelentkezz be hozzánk!

GDPR

Pesti szalon

+36 30 283 51 11

Budai szalon

+36 70 431 82 10