Ránctalanító kezelések

Szeretnéd visszakapni bőröd feszességét és fiatalosságát?

De nem szeretnél ehhez radikális beavatkozásokat igénybe venni?


Ránctalanító kezeléseink látványosan megfiatalítják a bőrt, ráadásul ehhez az eredményhez nem kell műtét vagy botox kezelés sem.

Gyere, és tapasztald meg nálunk a valódi anti-aging hatást!

Bemutatkozik a White Beauty

„A White Beauty ötlete hozzám és férjemhez fűződik, mely célja a mai modern nő minden kozmetikai igényeinek kielégítése. Egy-egy szalon várja a szépülni vágyó Vendégeket Pesten és Budán. Mindkét szalonunk 3 kezelőhelyiséggel rendelkezik, melyből kettőben arckezelések, testkezelések és tartós szőrtelenítési szolgáltatások vehetőek igénybe, a harmadikban pedig sminktetoválással foglalkozunk. Várunk szeretettel!”

Varga-Rákosi Beáta

Miért válaszd az általunk kínált ránctalanító kezeléseket?

Tartós eredményt biztosítanak, ami már az első alkalmat követően is szemmel látható.

Kíméletes tű nélküli eljárások, melyek nem járnak fájdalommal.

Természetes hatóanyagok segítik a hatékony ránctalanítást.

Biztonságos megoldás az anti-aging hatás eléréséhez.

Milyen ránctalanító kezeléseket kínálunk?

Kiemelt anti-aging kezeléseink:

Face lifting

A kezelés lényege az arc mikroizomzatának gyengéd, de hatékony tornáztatása. Az igazi lifting hatást alacsony frekvenciás elektromos áram segítségével érjük el.

Lift-Roll kezelés

A kezelés a Face lifting továbbfejlesztett változata, melynél a kezelőfej görgőkkel van felszerelve. Az arc izomzatának stimulálása középfrekvenciás elektromos mikroárammal történik.

GIGI Plazma G Kezelések

A leginnovatívabb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja, mely 3 funkciót foglal magába. Már az első kezelést követően szembetűnő eredményeket produkál.

EPN kezelés

A kezelés a Mezopen újragondolt verziója, ám sokkal látványosabb eredmények érhetőek el az EPN kezeléssel. Orvoskozmetológiai kezelés orvosi eredményekkel.

Tű nélküli Mezoterápia

A kezelés nagyszerű alternatívája számos tűvel végzett ránctalanító eljárásnak. A Tű nélküli Mezoterápiával az orvosi hatóanyagokat tű nélkül, speciális elektromágneses hullámok segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

LipoZero arckezelés (PEST)

A LipoZero készülék 5 innovatív technológia (kavitáció, multipoláris rádiófrekvencia, soft-lézer, LED terápia, vákuum) alkalmazásával segít elérni a hatékony arc- és bőrfiatalítást.

További ránctalanító kezeléseink:

Savas hámlasztás

A savas hámlasztás kiválóan alkalmazható a finomabb ráncok eltűntetésére. A Chantarelle savas hámlasztás szemmel láthatóan regenerálja és megújítja a bőrt.

Oxigénkezelés (PEST)

Az oxigénkezeléssel fájdalommentesen jutnak el a hatóanyagok és a 98%-os tisztaságú oxigén a bőr mélyebb rétegeibe. Az eredmény: szemmel láthatóan fiatalosabb bőr már 1-3 kezelés után.

Dermaporáció (PEST)

A dermoporáció egyetlen kezelésbe egyesít két hatékony gyógyászati eljárást: az elektroporációt és az elektroforézist. Alkalmazható a bőr megfiatalítására, ránctalanításra, valamint pigmentfoltok, cellulit és striák halványítására.

Carbon Peeling

Forradalmi bőrszépítés egy speciális, innovatív eljárással. A Carbon Peeling kezelés során lézersugarat és egy egyedülálló carbon-krémet alkalmazunk, melyek együttes hatásaként érhető el a kívánt eredményt.

Referenciák

Mennyibe kerülnek a kezelések?

Kiemelt anti-aging kezelések ára:

Face lifting

9.000 Ft

Lift-Roll kezelés

11.000 Ft

GIGI Plazma G Kezelés (1 funkciós)

8.500 Ft

GIGI Plazma G Kezelés (2 funkciós)

13.000 Ft

GIGI Plazma G Kezelés (3 funkciós)

18.000 Ft

EPN kezelés 

16.000 Ft

Tű nélküli Mezoterápia

13.000 Ft

LipoZero arckezelés (csak PEST)

12.000 Ft

További ránctalanító kezelések:

Chantarelle savas hámlasztás

18.000 Ft

Oxigénkezelés (csak PEST) 

13.000 Ft

Dermaporáció (csak PEST) 

16.000 Ft

Carbon Peeling

19.000 Ft

Keress minket bizalommal, ha Te is olyan ránctalanító kezelést keresel, amely műtét nélkül is látványos eredményeket szolgáltat. Várunk szeretettel Pesti és Budai szalonunkban!

Jelentkezz be hozzánk!

Telefon:

+36 70 431 82 10

E-mail:

info@whitebeauty.hu

Lépj velünk kapcsolatba!