fbpx
Arckezelések
Szépség személyre szabva! Találd meg a neked legmegfelelőbb arckezelést és add meg bőrödnek, amire szüksége van!

Szerezd meg a 10%-s kupont és használd fel már a következő foglalásodnál!

Carbon Peeling hatásai

Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik.

A termikus hatás miatt javul a keringés.

A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul.

A bőr kevésbé lesz zsíros.

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés és pigment kezelés.

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással. A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el az eredményt. Legújabb generációs Q – kapcsolt YAG lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba. Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.

A kezelés fájdalommentes és a 2 . kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak. Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik. A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén. A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést.

A klinikai tanulmányok szerint az első kezelés után 5-15%-os a javulás. 6 alkalom után ,majd  12  hét elteltével 70%-al csökkent az aknés gyulladások száma.

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és megkezdjük a kezelést.
A kezelés időtartalma nagyjából 60 perc.
A kezelés után nyugtató pakolást helyezünk fel, majd fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként. Kúrában a kezeléseket heti 1 alkalom kell végezni, hogy a bőrünk látványosan javuljon. A kezelést úgynevezett fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni. A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.

 

Carbon Peeling kezelés

/letisztítás, hidroabrázió, carbon peeling krém felhelyezése, lézeres kezelés, nyugtató pakolás és fényvédő használata/

24.000 Ft